Kiinanmuuri.fi

Julkaistu : 27-07-2015 | Kategoriassa : Sekalaiset

0

Kiinanmuuri.fi verkkokaupasta löydät kaikkea mielenkiintoista naisille aina vaatteista ja laukuista seksikkäisiin alusasuihin. Myynnissä myös aivan jotain muuta, kuten erilaisia vekottimia ja muuta sekalaista. Vekottimiksi laskettakoon muun muassa LED-valot, suojakotelot ja yövalot.

Kiinanmuuri on täysin suomalainen verkkokauppa, joka on toiminut vuodesta 2013 tarjoten omaleimaisia ja erilaisia vaatteita ja asusteita, joita et muista verkkokaupoista juuri löydä.

Kiinanmuurista löydät upeita seksikkäitä alusvaatteita, kuten alusasusettejä, korsetteja, verkkosukkahousuja, bodyja, rooliasuja ja sukkanauhaliivejä. Alusasut sopivat kaikille naisille, jotka haluavat tuntea itsensä seksikkääksi ja piristää oloa ihanilla alusvaatteilla.

Kiinanmuuri.fi valikoiman jokainen vaatekappale on omaleimainen ja varmasti erilainen. Löydät paidat, hameet ja legginsit upeissa väreissä, erilaisissa kuoseissa ja erilaisilla printeillä. Asukokonaisuutta voit täydentää verkkokaupan laukuilla, rannekoruilla, kaulakoruilla ja sormuksilla. Kauneudenhoitottuotteista löydät hiuskorut, tatuoinnit ja laajan valikoiman erilaisia kynsitarroja ja kynsikoruja kynsien koristeluun.

Uusimmat alennuskoodit

20 euron alennus vähintään 200 euron tilauksista koodilla 20EALEPRO

10 euron alennus vähintään 100 euron tilauksista koodilla 10EALEPRO

2 euron alennus vähintään 50 euron tilauksista koodilla 02EALEPRO

Koodit voimassa 10.9.2015 asti.

Write a comment

You must be logged in to post a comment.